lördag 29 december 2007

V75 Gävle

Annandagstravet skulle ge oss mellandagsslantar trodde vi, men ack då våra spikar flög all världens väg, fyra rätt fast vi fick in högoddsarna, sportsligt så var det väl ganska ok då "svanen" ej förstörde för Björn Goop som hade en stor dag på banan i onsdags, bara lyfta hatten.

Sista V75 för 2007 blev en tillställning som vanns av nästan enbart favoriter (Resultat V75) men idiotkördes av Robin Björk med 12 Lass Dollar som då blev stentrött sista 500 och sjönk som ett sänke i fältet (läs Pierres krönika hos eTrav.se) l övrigt så blev det en promenadseger för 8 LOME KONGEN* (NO) och sedan var den dagen över med ca. 6000kr i plånboken. Året slut och nya tag då under 2008 och jag hoppas som vi alla kanske gör att det går bättre än 2007.

Från Färjestad 5 januari kommer flera fina kusar i startfälten som i Avd-4 där en luring 1 DUCHESS OF WISHES startar som jag varnar för som har fin form och kan överraska, och i Avd-7 5 MAID FOR TAG* (US) med Torbjörn Jansson i sulkyn blir min chans spik denna omgång och mera analyser och system ser du hos eTrav.se.

Ha en fortsatt fin dag! Vid pennan Webmaster
Januari tips: Här köper jag kontaktlinser
| Bli kund hos ATG, få gratis HarryBoy

Inga kommentarer: