måndag 22 oktober 2007

V75 Gävle

Trav från Gävleovalen skapligt höstväder och fullt med travsugna spelare (borde vara det) för det är trav och v75 veckans höjdpunkt med höga förväntningar, system skulle lämnas in via atg men fick en datorkrasch på huvudatorn och kom ej till att lämna in systemet ojdå (att bärbara ej hade kommit ännu var ju dumt) andelspel och hela rabban blev struket denna helg och de e bara att komma igen nästa helg från Jägersro ( datorn är formaterad och rensad från virus ) tog låg tid. Vad var då höjdpunkterna från Gävletravet? Ja du bänkad framför Direktsändning från atg via datorn var bara att glömma, (oj vad jag saknar en bärbar ny dator) Blir att se hos en kompis då.

Tv4 och en massa reklam och dösnack runt loppen ta t.ex. i 3é avd- Citation var här stor favorit och alla baserade detta på att han skulle ta ledningen och behålla den in i mål. Resonemanget var likadant från min sida och spiken var för mig ganska så självklar. Då händer det tre minuter före start blir 1 Garros struken av banveterinären och att Robert Berg väntar så länge innan den stryks är bara ett av många sätt att sätta dit oss spelare (som föder Berg och andra) jag menar Va fan kan man ej spika omgångens bästa häst? hade det varit öppet innerspår hade Citation vunnit hur enkelt som helst!
Johan Edlunds kommentar på hans blogg då om att regeln skulle vara bra för sporten??? (läs vår krönika ) är ju helt sanslös, vad menar karln? (eller är han en utomjording) Men han törs ju inte säga annat för han har ju ingen stake alls. är det inte hästen som är viktigare då och stryk den betydligt tidigare, som om inte tränare och skötare visste detta tidigare under dagen?? Då får alla spelare helt annan förutsättning, jag skulle ha garderat upp loppet då. Kanske Berg (via ombud) spelade mot sin kuse, loppet såg då ifasiken filmat ut... Mer kommer framöver om detta fenomen med "bruna kuvert".

Ha en fortsatt fin dag! Vid pennan Webmaster
Oktobertips: Här köper jag kontaktlinser
| Bli kund hos ATG, få gratis HarryBoy

Inga kommentarer: