måndag 9 juni 2008

Sommartider!

Har vi nu för travet med fina hästar som har sommarformen, som går utan skor och då vinner favoriter för det mesta en av tre lopp, en av två i dom högre klasserna Guld och Silver, skrällarna kommer mer i de lägre klasserna II och III även ibland i stoloppen då dom är brunstiga oftare än under vinterhalvåret, lärlingsloppen går favorithästar oftast fint och det förekommer ej så många skrällar där på sommrarna, under vintern däremot så skräller det oftare i överlag genom klasserna, detta blir då vanligt med utebliven utdelning på femmor och ibland även sexorna på V75, V64 och V65 har även de låga utdelningar under sommaren.

Vi på eTrav.se har sommaruppehåll under veckorna 27-34 och mycket på grund av detta men även för att alla medarbetare skall under några veckor på sommaren kunna ha semester och att vi gör en hel del nyuppdatering och inför nya applikationer och program under den perioden.

V75 denna vecka (24) kommer från Boden med Norrbottens Stora Pris som huvudnummer, fint för Preab som banan heter är den jackpott som kommer att öka spelet för bodens del, spikar finns och den ja tänker på så här på förhand är 3 PASSIONATE KEMP* (fi) som är en finsk kanon i fin form, kommer fram till täten och där får "Ecke" kontrollera hela vägen in. En spik till kan fina 5 FIRST ON LINE SEC*(it) I övrigt ser det ganska klurigt ut då flera av de mest betrodda hästarna fåt luriga spår, hur det blir och utformningen av system och analyserna kommer under fredagskvällen vid 19:00 tiden. Kolla in sidan eTrav.se då och du är med! Finns även travnyheter och övriga sportnyheter att skåda på den sidan.

Ha en fortsatt fin dag! Vid pennan Webmaster
juni tipsen:



Inga kommentarer: