torsdag 22 maj 2008

Elitloppet 2008

Då var det på gång, elitloppet 2008 börjar snart och då redan nu på söndag (glöm inte morsdag) med Elitloppet, försök 1 och Elitloppet, försök 2 där det redan nu pågår V/P spel m.m. fyra kusar i varje försök kommer till finalen som Lopp 10 som kommer efter V65-6: Här finns Elitloppet, FINAL listan. Hur den blir ser vi på söndag. Vem tror du vinner i år? Du kan rösta på etrav.se omröstning och ha chansen vinna fina priser om du röstar på VINNAREN Elitloppet 2008.
Först har vi flera andra lopp att kolla in som V75 FINALERNA med Sweden Cup, Final (Gr. II Int.) som lördagens höjdare, vi på eTrav.se har medarbetare på plats under helgen som kommer med sina intryck via FORUMET hela helgen, kolla in dem och du är med.

Funderingar inför helgens trav är igång med koll i startlistorna, kollar Atg: lopparkiv där du får via en betaltjänst tillgång till alla loppen senaste tiden och även under flera månader tillbakas via video, mycket fin tjänst för det är svårt hålla koll utan. Bli kund där och få gratis harryboy och gratis inträde till valfri bana! Kommer med mera tips och analyser och annat skoj under fredagen.


Ha en fortsatt fin dag! Vid pennan Webmaster
maj tipsen:
Bli kund hos ATG, få gratis HarryBoy

Bläckpatroner kommer snabbt och enkelt hem till mig!
Här köper jag kontaktlinserna mycket enkelt

Inga kommentarer: